Fest på Hotell Furusund

Fest på Hotell Furusund

Fest på Hotell Furusund

Hotell Furusund ligger på en vacker plats precis intill ett stilla sund i Stockholms norra skärgård. Med naturen inpå knuten erbjuds du som gäst en plats för avkoppling, fest och konferens. Hotell Furusund står för hög kvalitet på såväl boende som restaurang och aktiviteter.

Skärgårdsfest i Stockholms norra skärgård

Att bli bjuden på festligheter i skärgården av nära och kära är något som många drömmer om. När du bokar din fest hos oss får du alla gäster samlade på en och samma plats. Här kan ni njuta av hotellrum med havsutsikt, goda drinkar i baren, skön musik, säsongsbaserad mat i det blomstrande orangeriet, badtunna, bastuflotte och kanske viktigast av allt – festens välkomstdrink!

Hotell Furusund är en skärgårdspärla med varm atmosfär som dina gäster sent kommer att glömma. En skärgårdsfest i sann ära. Hos oss kan du välja att vara med och arrangera din fest helt, delvis eller inte alls.

Festpaket – Hela Hotell Furusund

Pris från 62 000 kr inkl. moms

Hela hotellet är ert under 1 dygn och inkluderar:

När du hyr hela vårt hotell för din fest får du chans att tillbringa ett dygn tillsammans med dina vänner i Stockholms vackra skärgård. Vi välkomnar er till hotellet och när ni lämnat era väskor på hotellrummen rekommenderar vi att ni börjar er vistelse med några härliga timmar på bastuflotten innan vi välkomnar er till en 3-rätters middag i restaurangen. Efter middagen blir det dans och från baren serveras goda drinkar av våra duktiga bartenders.

På morgonen bjuds hela sällskapet på en riktigt god frukostbuffé med hembakat bröd, solgul äggröra, egenrökt bacon och massor av andra godsaker. Vi rekommenderar varmt att ni tar en promenad i den vackra naturen utmed vattnet innan ni far hemåt.

Festpaket – Del av Hotell Furusund

Vill du inte hyra hela hotellet? Då kan vi skräddarsy ett festpaket utefter dina önskemål. Vi har flera olika festlokaler i vacker skärgårdsmiljö, beroende på hur många ni är och vad som önskas. En omtyckt plats för festens mingel och långmiddag är vårt blomstrande orangeri med utsikt mot vattnet. Där kan ni sitta upp till 45 personer och hotellet är då öppet för alla. Orangeriet stänger kl. 22.30 och vi välkomnar er då in till vår barlounge där vi serverar goda drinkar. Hotellrummen finns alltid att tillgå men var gärna ute i god tid så att vi kan reservera så många rum som ni önskar ha gäster.

Välkommen att kontakta oss (helst ett enkelt formulär under detta stycke eller direkt under Festpaket) med dina önskemål så återkommer vi med förslag på festpaket.

Hotell med övernattning för festens alla gäster

På vårt fyrstjärniga hotell finns rum för hela festsällskapet. Alla våra hotellrum är ljusa och modernt inredda med bekväma sängar, mjuka lakan, kaffemaskin, historiska detaljer och sköna morgonrockar.

På hotellet har vi 20 rum, du kan se havet från så gott som alla rum och efter en god natts sömn är du välkommen till vår omtyckta frukostbuffé i restaurangen, orangeriet eller på terrassen om det är en varm morgon.

Se hotellets alla rum.

Aktiviteter som erbjuds för fest i skärgården

Vi erbjuder ett stort antal aktiviteter när du önskar ha din fest hos oss i Stockholms norra skärgård. Kanske planerar du en flerdagarsfest eller en förlängd vistelse där en aktivitet kan passa bra som start på festen eller som ett roligt avslut innan alla gäster far hemåt. Nedan ser du några exempel på aktiviteter som vi erbjuder våra festsällskap med utgångspunkt från Hotell Furusund:

  • Stridsbåt 90
  • På spåret
  • Musik quiz
  • Vinprovning
  • Champagneprovning
  • Yoga
  • Historisk vandring med Furusundsguiden Carin

Vill du komma på visning innan du bokar din fest? Då är du varmt välkommen att höra av dig så bjuder vi på fika och visar dig runt på värdshuset och i våra omgivningar. Går du och din partner i giftastankar? Då ska du kika vidare på vår Bröllopssida där vi berättar mer om hur ett slående skärgårdsbröllop kan se ut hos oss på Hotell Furusund.

 

Back to Top