Bo på hotellet

Bo på hotellet

Ett 4-stjärnigt boutiquehotell!

Kom och bo på ett hotell i skärgården, med en idyllisk omgivning.

För dig som vill stanna över natten erbjuder vi övernattning på vårt nyrenoverade hotell, beläget i samma byggnad som värdshuset och endast ett stenkast från vattnet. Här finns sexton rum, de flesta med havsutsikt. Välj mellan enkelrum, dubbelrum, dubbelrum superior, familjerum eller varför inte boka en juniorsvit? Efter en god natts sömn njuter du av vår frukostbuffé där du finner hembakat bröd, solgul äggröra, egenrökt bacon och massor av andra godsaker!

Incheckning: 15:00

Utcheckning: 11:00

Frukost: 08:00-10:00

Hund på rum: Vi välkomnar hundar på några av våra rum. Meddela i förväg. Kostnad: 250 kr

Parkering

I närheten av vårt hotell finns två större betalparkeringar. Vi har även ett tiotal parkeringsplatser som tillhör hotellet och våra övernattande gäster. De flesta av dessa finner du längst med vägen när du anländer till oss och du parkerar med nosen mot vårt staket och ber om ett parkeringstillstånd i receptionen som du lägger i bilrutan.

Laddstolpar för elbil finns på baksidan av värdshuset och här får våra besökare ladda sin bil mot en mindre avgift som betalas i receptionen Parkeringsplatserna går ej att förboka och vi vill gärna att man flyttar sin bil efter avslutad laddning.

 

Lilla Tullis
Precis intill vattnet finns ett enplanshus med fyra dubbelrum, konferensrum, gemensam dusch, bastu och toalett. Med magisk utsikt, stor balkong, bastuflotte och jacuzzi utanför husknuten är detta det perfekta boendet för den lilla gruppen. Är ni ett större sällskap finns närliggande boendealternativ att komplettera med. Totalt kan vi, tillsammans med pensionat och vandrarhem i vår närhet, husera 100 gäster.

Varmt välkomna med er bokning!

Back to Top