Valvet spa

Valvet spa – en del av Furusund Värdshus
Valvet SPA är beläget en trappa ner i Värdshuset. Här kan du förboka behandlingar vare sig du gästar oss för weekend eller konferens. Välj mellan till exempel massage, ansiktsbehandling eller varför inte en Värdshusets lyxbehandling!

Vi som tar hand om er är välutbildade hud- och massageterapeuter, med ett särskilt intresse för holistisk hälsa. Vår målsättning är att du efter en behandling hos oss ska känna dig påfylld med energi och en ökad känsla av välbefinnande.

Hitta din tid för behndling på Boka Direkt: https://valvetspa.bokadirekt.se

Om oss
Pia Anjou och Louise Hafdell lärde känna varandra då de gick i samma klass under utbildningen till hud- och massageterapeut på Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm. Både Pia och Louise har mångårig erfarenhet från andra branscher men deras intresse för hälsa och hudvård ledde till beslutet att välja en ny inriktning i yrkeslivet. Nu har de även tagit steget till att starta eget inom hud & massage. Båda är godkända och utbildade via SHR

Pia Anjou bor ett stenkast från Furusunds Värdshus. Genom sitt företag Anjous Catering är hon ett välkänt namn för många i Roslagen. Pia har nu inlett sin bana som hud- och massageterapeut genom att starta sin egen verksamhet, Anjous Hud & Hälsa i anslutning till hemmet i Furusund. Några dagar i veckan hittar ni även Pia i centrala Norrtälje på Hår- och Hudkällan.

Louise Hafdell är bosatt i grannkommunen Vallentuna. Under sitt yrkesliv har Louise främst arbetat som chef och ledare inom skola, förskola och företagsledning. Hon har även skrivit flera kokböcker och har hållit över 100 föreläsningar inom ämnet hälsa över hela Sverige. Louise har nyligen invigt sin egen salong UNNA DIG-kliniken i södra delen av Vallentuna. Tanken med verksamheten är att erbjuda kvinnor en oas för hudhälsa, återhämtning och avkoppling i en rofylld och lite lyxig miljö.

Pia och Louise kommer att turas om att arbeta på Valvet spa under sommaren 2021. De ser båda fram emot att erbjuda Valvets spas kunder en härlig behandling!

Vänligen följ valvet_spa på instagram eller Valvet Spa Furusund på facebook för senaste uppdateringarna.

 

Behandlingsmeny

Ansikte
Klassisk ansiktsbehandling
Massage är en behandlingsmetod som är avslappnande, läkande, förebyggande och helt utan biverkningar. Vid massage frisätts lugn-och-ro hormonet oxytocin som bidrar till en del av den positiva effekten.

En avkopplande ansiktsbehandling med en djuprengörande enzympeeling, följt av djupt avslappnande ansikts- och dekolletagemassage. En ansiktsmask appliceras och behandlingen avslutas med återfuktande produkter.

Klassisk ansiktsbehandling 50 min – 995:-

Värdshusets lyxbehandling
Sätt en extra guldkant på din dag! Vi inleder behandlingen med en avkopplande ryggoch nackmassage för att sedan ägna oss åt huden i ditt ansikte. Ditt ansikte djuprengörs med en enzympeeling, följt av djupt avslappnande ansikts- och dekolletagemassage. En ansiktsmask appliceras och behandlingen avslutas med återfuktande produkter.

Värdshusets lyxbehandling 80 min 1195:-

Massage
Klassisk svensk massage
Att ha spänningar i kroppen är ofta blir tröttsamt för både kropp och själ. Då kan
massage vara till god hjälp. Stresshormonerna sjunker och de gynnsamma ”må bra”- och
”lugn och ro”-hormonerna tar ett glädjeskutt. Vi masserar med en högkvalitativ massageolja från Grevinnans rum. Oljan är ekologisk och tillverkad i Gränna.

Värdshusets rygg- och nackmassage 25 min – 595:-
Värdshusets klassiska helkroppsmassage 50 min – 995:-
Värdshusets klassiska helkroppsmassage 80 min – 1495:-

Aromamassage
Under aromamassagen använder vi väldoftande aromaolja som ger massagen en ytterligare dimension. Vad vill just du uppnå med massagen? Vill du känna dig mer avslappnad eller kanske rentav piggare? Vi anpassar massagen och oljan utifrån dina behov.

Aromamassage rygg- och nacke 25 min – 695:-
Aromamassage helkropp 50 min – 1095:-
Aromamassage helkropp 80 min – 1595:-

Massage
Värdshusets fotlyx
En avstressande och mjukgörande behandling för torra, trötta fötter. Låt dina fötter få en efterlängtad vila i ett aromatiskt fotbad med eteriska oljor följt av peeling, därefter lägger vi en fotmask och avrundar behandlingen med en fot- och underbensmassage.

Värdshusets fotlyx 50 min – 895:-

Expressbehandlingar
Har du begränsat med tid men ändå vill få en kort, avkopplande paus? Boka en av Värdshusets expressbehandlingar och få ny energi.

Värdshusets rygg- och nackmassage 25 min – 595:-
Massage av axlar, nacke och skalp 25 min – 695:-
Ansiktsbehandling express 25 min – 695:-

Furusunds Strandväg 2, 760 19 Furusund