Valvet spa

Valvet spa – en del av Furusund Värdshus
Valvet SPA är beläget en trappa ner i Värdshuset. Här kan du förboka behandlingar vare sig du gästar oss för weekend eller konferens. Välj mellan till exempel massage, ansiktsbehandling eller varför inte en Värdshusets lyxbehandling!

Vi som tar hand om er är välutbildade hud- och massageterapeuter, med ett särskilt intresse för holistisk hälsa. Båda är godkända och utbildade via SHR.

Vår målsättning är att du efter en behandling hos oss ska känna dig påfylld med energi och en ökad känsla av välbefinnande.

För bokning vänligen mail till: valvetspa@furusundvardshus.se

 

 

Behandlingsmeny

Massage
Massage är en behandlingsmetod som är avslappnande, läkande, förebyggande och helt utan biverkningar. Vid massage frisätts lugn-och-ro hormonet oxytocin som bidrar till en del av den positiva effekten.

Värdshusets rygg- och nackmassage 25 min – 625:-
Värdshusets klassiska helkroppsmassage 50 min – 1195:-

Aromaassage
Under aromamassagen använder vi väldoftande aromaolja som ger massagen en ytterligare dimension. Vad vill just du uppnå med massagen? Vill du känna dig mer avslappnad eller kanske rentav piggare? Vi anpassar massagen och oljan utifrån dina behov..

Värdshusets rygg- och nacke 25 min – 625:-
Aromamassage helkropp 50 min – 1195:-
Aromamassage Lyx 50 min – 1195:-

Efter rygg- & axelmassage får du en ansiktskur med rengöring och peeling följt av ansikts-, nacke-, axlar-, och skalpmassage.

Ansiktbehandling

Värdshusets ansiktskur 50 min – 1195:-
En avkopplande ansiktskur som lämnar efter sig en återfuktad hud och en härligt ren känsla. Rengöring, peeling, mask samt ansikts- och huvudmassage

Värdshusets lilla ansiktskur 25 min – 625:-
En uppfräschande ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmassage och avslutande återfuktande produkter.

Värdshusets lyxbehandling 80 min 1595:-
Sätt en extra guldkant på din dag! Vi inleder behandlingen med en avkopplande rygg och nackmassage för att sedan ägna oss åt huden i ditt ansikte. Ditt ansikte djuprengörs med en enzympeeling, följt av avslappnande ansikts- och dekolletagemassage. En ansiktsmask appliceras och behandlingen avslutas med återfuktande produkter.

Värdshusets fotlyx 50 min – 1195:-
En avstressande och mjukgörande behandling för torra, trötta fötter. Låt dina fötter få en efterlängtad vila i en fotmask och avrundar behandlingen med en fot- och underbensmassage.

 

Tessan och Pia

Furusunds Strandväg 2, 760 19 Furusund