Valvet spa

Välkommen till Valvet Spa – ett litet spa med stort hjärta i de vackra källarlokalerna på Furusund Värdshus. Här kan du boka in dig på härliga spa- och massagebehandlingar. En tid för dig av slappna av. Vara i nuet. Njuta.

Jag som jobbar på Valvet Spa heter Mikaela Baggström och är spa- och massageterapeut sedan 10 år tillbaka. Jag har tidigare arbetat i Norge på det exklusiva spahotellet Farris Bad samt på Sturebadet och Yasuragi. Jag jobbar djupt och terapeutiskt men jag skräddarsyr alltid mina behandlingar efter dig som kund så du alltid får det där lilla extra – vare sig det är en tuff sportmassage eller en avslappnande aroma du önskar.

Vänligen följ valvet_spa på instagram eller Valvet Spa Furusund på facebook för senaste uppdateringarna.

Hitta din tid för behndling på Boka Direkt: https://valvetspa.bokadirekt.se

 

SPA-meny

Hot Stone massage
Hot Stone massage är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning.
Du masserad med varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Stenarna innehåller dessutom mineraler, framför allt järn, som absorberas genom huden. Efter behandlingen känner du dig varm, avslappnad och lugn.

20 min – 695 kr
50 min – 1095 kr
80 min – 1595 kr

Aromamassage
En djupt avkopplande behandling där du masseras med härliga aromaoljor som lämnar din hud återfuktad och ditt sinne lugnt. I massagen blandas mjuk massage med akupressurpunkter och varma stenar för en extra djup avslappning.
I behandlingen ingår även hårbottensmassage.

20 min – 695 kr
50 min – 1095 kr
80 min – 1595 kr

Klassisk massage
Mjukar upp stela muskler och löser upp spänningar. Jag arbetar terapeutiskt och på djupet med både djupgående massage samt triggerpunktsbehandling vid behov.

20 min – 595 kr
50 min – 995 kr
80 min – 1495 kr

Stammis-klippkort massage 50 min
3 gånger: 2085kr (695kr per gång)
5 gånger: 3250 kr (650kr per gång)

Ang. Covid-19. Jag följer samtliga rekommendationer och desinficerar bänk och material samt byter handdukar mellan varje kund. Jag utför behandlingarna med dig som kund på mage för att minska eventuell risk. Kom endast på behandling om du är fullt frisk och symptomfri. Varmt välkommen!

Furusunds Strandväg 2, 760 19 Furusund