Bröllop

Bröllop på Furusund

Går ni i giftastankar och vill ha ett härligt skärgårdsbröllop? - Då är Furusund hotell och restaurang platsen för er! Vi hjälper er gärna med att komponera er dag utifrån era önskemål . Vi har lång erfarenhet av fest och bröllopsplanering och väldigt fina referenser! Under samma tak som vår restaurang finns även vårt hotell där era gäster kan sova gott. Vi har både dubbelrum, enkelrum , sviter och familjerum. Många av dem har härlig utsikt över farleden och båtarna som glider tätt förbi.

Vid vigsel hos oss så kan denna ske på olika platser. Det finns både fina vigselplatser ute i naturen och inomhus. Restaurangen lämpar sig lika bra för mindre sällskap som för större. Vi kan ta emot upp till 100 gäster i ett och samma rum. Vill man vara fler än det kan man även använda sig av vårt angränsande orangerie. De flesta bröllopsällskap som är hos oss brukar vara mellan 50- 80 personer. Vill du ha ett mindre bröllop går det även bra att hyra en del av restaurangen.

Gällande maten så har vi inga fasta bröllopsmenyer utan skriver våra menyer efter säsong. Allt för att få tag i så bra råvaror som möjligt och helst från lokala producenter. Våra bröllopspar får gärna komma med önskemål kring maten och vår köksmästare finslipar er meny så att den ska passa just er !

På ert bröllop kan ni ha egen DJ eller band och behöver ni tips så hjälper vi gärna till. Vi har även kontakt med florister, makeupartister och bagerier för bröllopstårta. Behöver ni fler sängplatser än vad vårt hotell kan erbjuda kan vi ordna med plats hos närliggande anläggningar. Kontakta oss så bokar vi ett möte med rundvisning!
Maila er förfrågan till info@furusundvardshus.se eller ring oss på 0176-803 44.
Varmt välkomna!
Back to Top