Weekendpaket

Varmt välkomna att boka något av våra weekendpaket!
Just nu extra förmånliga priser! Kommer ni med barn? Ring oss för bästa paketlösning.

Ängsöturen
1 natt

Vad är bättre än skärgården på våren, ta denna unika chans och se skärgården i all sin prakt när våren slår ut.

Turen till Ängsö avgår följande dagar:
14/5, 21/5, 28/5, 4/6

Vuxen 1110 kr (boende tillkommer)
Barn 720 kr
Worcation

Kombinera nytta med nöje på värdshuset! Checka in onsdag eller torsdag kl 13.00 och jobba från rummet eller någon annan härlig plats hos oss. Varför inte från terrassen? Fikabricka, trerätters middag och tidig incheckning ingår!

795 kr/person (boende tillkommer)
Lilla Furusundpaketet
1 natt

Välkommen till skärgården! I vårt minsta paket kan du luta dig tillbaka och bara njuta av lugnet och själv bestämma var, när och hur du spenderar din dag. Välkomstfika och trerättersmiddag ingår i paketet och du bestämmer själv vilka tider du önskar få detta serverat. Boende tillkommer.

695 kr/person
Barnpaket 200 kr
Vårweekend
1 natt

Möt våren i Furusund, ta en promenad i vårsolen, lyssna till fåglarna och njut av naturen. Tillgång till bastuflotte & jacuzzi samt välkomstfika och trerättersmiddag ingår. Boende tillkommer

795 kr/person
Barnpaket 300 kr
Vårweekend
2 nätter

Möt våren i Furusund och stanna två nätter. Broschyr om Furusund samt promenadkarta ingår. Under vistelsen har ni tillgång till härlig bastu & utomhusjacuzzi. Välkomstfika och en tvårättersmiddag ingår på ankomstdagen samt en trerätters middag dag två. Boende tillkommer.

1260 kr/person
Barnpaket 600 kr
Seniorpaket
1 natt

Kom och njut av ett historiskt Furusund! I paketet ingår: Välkomstfika, en promenadkarta med en trevlig historisk vandring i Furusund och på kvällen en 2-rättersmiddag i vår vackra matsal. Giltigt endast vid incheckning onsdag, torsdag och fredagar under 2021. Boende tillkommer.

500 kr/person
Morsdagslyx
1 natt

Njut av ett dygn i mysiga Furusund tillsammans med alla mammor,. Följande ingår: 1/2 flaska mousserande på rummet, välkomstfika på terrassen samt en trerätters middag i vår fina restaurang. Tillgång till bastu & utomhusjacuzzi under eftermiddagen. Boende tillkommer.

895 kr/person
Furusundpaketet
1 natt

Välkomna ut till ett dygn av extra njutning. I vårt mest populära paket får man njuta av att bli bortskämd under ett dygn. Vår personal finns till hands för att ge er det lilla extra under hela er vistelse. Välkomstfika, tillgång till bastu & utomhusjacuzzi och valfri trerättersmiddag från vår al a carte ingår. Boende tillkommer.

895 kr/person
(Juni-Augusti)
Lilla Furusundpaketet
1 natt

Välkommen till skärgården! I vårt minsta paket kan du luta dig tillbaka och bara njuta av lugnet och själv bestämma var, när och hur du spenderar din dag. Välkomstfika och trerättersmiddag ingår i paketet och du bestämmer själv vilka tider du önskar få detta serverat. Boende tillkommer

695 kr/person
Furusundpaketet deluxe
2 nätter

Stanna två nätter på vackra Furusund och få lite extra av allt. Vid incheckning fås en broschyr med information om Furusund och sevärdheter i Furusund. Välkomstfika och tvårättersmiddag på ankomstdagen, samt en trerätters middag dag två ingår. Tillgång till bastu & utomhusjacuzzi. Boende tillkommer.

1360 kr/person
(Juni-Augusti)
Furusundpaketet Barn
1 natt (4-12 år)

Barn är alltid välkomna hos oss och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen, tillgång till bastu & utomhusjacuzzi och fri tillgång till vårt pyssel och filmrum ingår i vårt barnpaket. Boende tillkommer

300 kr/person
(Juni-Augusti)
Furusundpaketet Barn
2 nätter (4-12 år)

Barn är alltid välkomna hos oss och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen x 2, tillgång till bastu & utomhusjacuzzi och fri tillgång till vårt pyssel och filmrum ingår i vårt barnpaket. Boende tillkommer.

600 kr/person
(Juni-Augusti)
Romantikmys
Tillägg

En halvflaska bubbel på rummet vid ankomst samt en romantisk bukett blommor i säsongens färger.

495 kr
Tidig in-checkning
Tillägg

Kom före alla andra och njut extra mycket av er vistelse, tillgång till rummet från 13.30

300 kr/rum
Sen ut-checkning
Tillägg

Unna dig att slippa stressen att checka ut direkt efter frukost, ta en promenad njut av skärgården och stanna extra länge, utcheckning sker senast 13.

300 kr/rum
Möhippe & svensexapaket

2 rätters middag, 2 h privat tid i vår vedelade bastu och utomhusjacuzzi. Boende tillkommer.

500kr/person
(minimum 10 personer)
Hund på rummet
Tillägg

Hundar är välkomna att följa med och vara på rummet och vår uteservering, tyvärr inte inne i restaurangen.

250 kr/rum
Furusunds Strandväg 2, 760 19 Furusund