Weekendpaket

Varmt välkomna att boka något av våra weekendpaket!
Just nu extra förmånliga priser! Kommer ni med barn? Ring oss för bästa paketlösning.

Påskpaket vuxen
1 natt

Välkommen att fira påsken med oss på Furusund Värdshus. Hos oss kommer ni att som par, kompisar eller familj kunna unna er det lilla extra under påsken. Njut av god mat och sköna stunder i jacuzzin eller av den vackra naturen i området kring hotellet. Boende tillkommer. Följande ingår, välkomstfika, tillgång till bastuflotte och jacuzzi samt en påsk inspirerad trerättersmeny.

895 kr/person
Barnpaket 400 kr
Påskpaket barn
Ålder 4-12 år

Barn är alltid välkomna hos oss, och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen, tillgång till bastu & utomhusjacuzzi och fri tillgång till vårt pyssel och filmrum samt ett påskägg på rummet ingår i vårt barnpaket. Boende tillkommer.

400 kr/person
Påskpaket deluxe
2 nätter

Välkommen att fira påsken med oss på Furusund Värdshus. Hos oss kommer ni att som par, kompisar eller familj kunna unna er det lilla extra under påsken. Njut av god mat och sköna stunder i jacuzzin eller av den vackra naturen i området kring hotellet. Följande ingår: Välkomstfika, tillgång till utomhusjacuzzi och bastubad, tvårättersmiddag på ankomstdagen, trerätters påskmiddag på kvällen dag två samt en broschyr om Furusund. Boende tillkommer.

1360 kr/person
Barnpaket 700 kr
Vårweekend
1 natt

Möt våren i Furusund, ta en promenad i vårsolen, lyssna till fåglarna och njut av naturen. Tillgång till bastuflotte & jacuzzi samt välkomstfika och trerättersmiddag ingår. Boende tillkommer

795 kr/person
Barnpaket 300 kr
Vårweekend
2 nätter

Möt våren i Furusund och stanna två nätter. Broschyr om Furusund samt promenadkarta ingår. Under vistelsen har ni tillgång till härlig bastu & utomhusjacuzzi. Välkomstfika och en tvårättersmiddag ingår på ankomstdagen samt en trerätters middag dag två. Boende tillkommer.

1260 kr/person
Barnpaket 600 kr
Lilla Furusundpaketet
1 natt

Välkommen till skärgården! I vårt minsta paket kan du luta dig tillbaka och bara njuta av lugnet och själv bestämma var, när och hur du spenderar din dag. Välkomstfika och trerättersmiddag ingår i paketet och du bestämmer själv vilka tider du önskar få detta serverat. Boende tillkommer.

695 kr/person
Barnpaket 200 kr
Seniorpaket
1 natt

Kom och njut av ett historiskt Furusund! I paketet ingår: Välkomstfika, en promenadkarta med en trevlig historisk vandring i Furusund och på kvällen en 2-rättersmiddag i vår vackra matsal. Giltigt endast vid incheckning onsdag, torsdag och fredagar under 2021. Boende tillkommer.

500 kr/person
Morsdagslyx
1 natt

Njut av ett dygn i mysiga Furusund tillsammans med alla mammor,. Följande ingår: 1/2 flaska mousserande på rummet, välkomstfika på terrassen samt en trerätters middag i vår fina restaurang. Tillgång till bastu & utomhusjacuzzi under eftermiddagen. Boende tillkommer.

895 kr/person
Valborgspaketet

Välkomna ut till Furusund Värdshus för att välkomna maj! Vid ankomst bjuds ni på välkomstfika i vår lounge. Njut i vår jacuzzi eller bastuflotte under ett par timmar innan det är dags för kvällens trerätters middag. Denna serveras ca kl 18.00 för att ni i god tid ska hinna ta er upp för berget och njuta av brasa, sång och en vacker utsikt. Avsluta gärna kvällen med en drink i baren. Boende tillkommer.

795 kr/person
Furusundpaketet
1 natt

Välkomna ut till ett dygn av extra njutning. I vårt mest populära paket får man njuta av att bli bortskämd under ett dygn. Vår personal finns till hands för att ge er det lilla extra under hela er vistelse. Välkomstfika, tillgång till bastu & utomhusjacuzzi och valfri trerättersmiddag från vår al a carte ingår. Boende tillkommer.

895 kr/person
(Juni-Augusti)
Lilla Furusundpaketet
1 natt

Välkommen till skärgården! I vårt minsta paket kan du luta dig tillbaka och bara njuta av lugnet och själv bestämma var, när och hur du spenderar din dag. Välkomstfika och trerättersmiddag ingår i paketet och du bestämmer själv vilka tider du önskar få detta serverat. Boende tillkommer

695 kr/person
Furusundpaketet deluxe
2 nätter

Stanna två nätter på vackra Furusund och få lite extra av allt. Vid incheckning fås en broschyr med information om Furusund och sevärdheter i Furusund. Välkomstfika och tvårättersmiddag på ankomstdagen, samt en trerätters middag dag två ingår. Tillgång till bastu & utomhusjacuzzi. Boende tillkommer.

1360 kr/person
(Juni-Augusti)
Furusundpaketet Barn
1 natt (4-12 år)

Barn är alltid välkomna hos oss och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen, tillgång till bastu & utomhusjacuzzi och fri tillgång till vårt pyssel och filmrum ingår i vårt barnpaket. Boende tillkommer

300 kr/person
(Juni-Augusti)
Furusundpaketet Barn
2 nätter (4-12 år)

Barn är alltid välkomna hos oss och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen x 2, tillgång till bastu & utomhusjacuzzi och fri tillgång till vårt pyssel och filmrum ingår i vårt barnpaket. Boende tillkommer.

600 kr/person
(Juni-Augusti)
Romantikmys
Tillägg

En halvflaska bubbel på rummet vid ankomst samt en romantisk bukett blommor i säsongens färger.

495 kr
Tidig in-checkning
Tillägg

Kom före alla andra och njut extra mycket av er vistelse, tillgång till rummet från 13.30

300 kr/rum
Sen ut-checkning
Tillägg

Unna dig att slippa stressen att checka ut direkt efter frukost, ta en promenad njut av skärgården och stanna extra länge, utcheckning sker senast 13.

300 kr/rum
Möhippe & svensexapaket

2 rätters middag, 2 h privat tid i vår vedelade bastu och utomhusjacuzzi. Boende tillkommer.

500kr/person
(minimum 10 personer)
Hund på rummet
Tillägg

Hundar är välkomna att följa med och vara på rummet och vår uteservering, tyvärr inte inne i restaurangen.

250 kr/rum
Furusunds Strandväg 2, 760 19 Furusund