Weekendpaket

Varmt välkomna att boka något av våra weekendpaket!
Just nu extra förmånliga priser! Kommer ni med barn? Ring oss för bästa paketlösning.

Lilla Furusund
1 natt

Kom och njut av ett härligt skärgårdsdygn på Furusund. I vårt minsta paket kan du luta dig tillbaka och bara njuta av lugnet och själv bestämma var när och hur du spenderar din dag. Fikabrickan finns redo för dig närhelst du önskar och en härlig trerätters middag ingår där du väljer fritt från vår kvällsmeny.

Vuxen 850 kr/person (boende tillkommer)
Lilla Furusund
2 nätter

I vårt minsta paket kan du luta dig tillbaka och bara njuta av skärgården. När du checkar in får du en broschyr om Furusund samt en promenadkarta. I tvådagarspaketet får du en härlig fikabricka som finns redo närhelst du önskar, en tvårätters middag dag ett och en trerätters middag dag två. Du väljer fritt från vår kvällsmeny.

Vuxen 1440 kr/person (boende tillkommer)
Lilla Furusund barn
1 natt (4-12 år)

Barn är alltid välkomna hos oss, och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen och fri tillgång till vårt pyssel och filmrum ingår i vårt barnpaket.

Barnpaket 345 kr - (boende tillkommer)
Lilla Furusund barn
2 nätter (4-12 år)

Barn är alltid välkomna hos oss, och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen två kvällar ingår i vårt barnpaket. I vår lounge kan barnen spela spel, låna leksaker, rita och pyssla. På kvällarna visas film.

Barnpaket 595 kr - (boende tillkommer)
Furusundspaketet Sommar
1 natt

Kom och njut av ett härligt skärgårdsdygn på Furusund Här får du tillgång till bastuflotte & och varma utomhusbad, fikabricka som finns redo närhelst du önskar och en trerätters middag där du väljer fritt från vår kvällsmeny. Morgonrock och tofflor väntar på rummet. Det är bara för dig att byta om och gå den korta vägen ner till vår relax som håller öppet mellan klockan 15-20.

995 kr/person
Furusundspaketet Sommar
2 nätter

När du checkar in får du en broschyr om Furusund samt en promenadkarta. I tvådagarspaketet får du tillgång till bastuflotte & och varma utomhusbad, fikabricka som finns redo närhelst du önskar, en tvårätters middag dag ett och en trerätters middag dag två. Du väljer fritt från vår kvällsmeny. Morgonrock och tofflor väntar på rummet. Det är bara för dig att byta om och gå den korta vägen ner till vår relax som håller öppet mellan klockan 15-20.

1685 kr/person
Furusundspaketet Sommar barn
1 natt

Barn är alltid välkomna hos oss, och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen, tillgång till bastu & varma utomhusbad ingår i vårt barnpaket. I vår lounge kan barnen spela spel, låna leksaker, rita och pyssla. På kvällarna visas film.

Barnpaket 465 kr - (boende tillkommer)
Furusundspaketet Sommar Barn
2 nätter

Välkomstfika, bastu och varma bad, barnmeny i restaurangen på kvällen både dag 1 och 2 . Barn är alltid välkomna hos oss, och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen två kvällar samt tillgång till bastu & varma utomhusbad ingår i vårt barnpaket. I vår lounge kan barnen spela spel, låna leksaker, rita och pyssla. På kvällarna visas film.

Barnpaket 800 kr - (boende tillkommer)
Ängsöturen


På morgonen börjar äventyret hos Kajak & Uteliv på Furusund. Vi paddlar mot nationalparken Ängsö. När vi kommer fram avnjuter vi en god lunch. Det ingår bröd, smör, måltidsdryck, kaffe och fikabröd. Vi tar oss under lunchstoppet tiden att utforska Ängsö:s blommande ängar. Därefter fortsätter paddlingen tillbaka till Furusund, där väntar bastu, varma utomhusbad samt en 3 rätters middag.

Vuxen 2390 kr/person (boende tillkommer)

Bokningsbar med incheckning 5/5, 24/5 & 31/5
Romantikpaket
Tillägg

En halvflaska champagne på rummet vid ankomst samt en romantisk bukett blommor i säsongens färger.

1010 kr
Möhippe & svensexapaket

2 rätters middag, 2 h privat tid i vår vedelade bastu och utomhusjacuzzi. Boende tillkommer.

545kr/person
(minimum 10 personer)
Tidig incheckning
Tillägg

Kom före alla andra och njut extra mycket av er vistelse, tillgång till rummet från 13.30

300 kr/rum
Hund på rummet
Tillägg

Hundar är välkomna att följa med och vara både på rummet och i vår restaurang.

300 kr/rum
Sen utcheckning
Tillägg

Unna dig att slippa stressen att checka ut direkt efter frukost, ta en promenad njut av skärgården och stanna extra länge, utcheckning sker senast 12:30.

300 kr/rum
Back to Top