Weekendpaket

Varmt välkomna att boka något av våra weekendpaket!
Just nu extra förmånliga priser! Kommer ni med barn? Ring oss för bästa paketlösning.

Höstmys i Furusund
1 natt

Kom ut till Furusund och mys framför brasan, Ta en paus i vardagen och skäm bort dig själv. Följande ingår: Välkomstfika, tillgång till bastuflotte & jacuzzi samt fyrarättersmiddag.

Vuxen 950 kr/person (boende tillkommer)
Höstmys i Furusund
2 nätter

Möt hösten i Furusund och stanna två nätter på värdshuset. Vid incheckning får ni en Furusunds broschyr med information om destinationen men även en karta med sevärdheter att uppleva. Under vistelsen har ni tillgång till bastu & utomhusjacuzzi. Välkomstfika och en tvårättersmiddag ingår på ankomstdagen samt en fyrarätters middag dag två.

Vuxen 1450 kr/person (boende tillkommer)
Höstmys barn
2 nätter (4-12 år)

Barn är alltid välkomna hos oss och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen x 2, tillgång till bastu & utomhusjacuzzi och fri tillgång till vårt pyssel och filmrum ingår i vårt barnpaket. Boende tillkommer.

600 kr/person
(Juni-Augusti)
Höstmys barn
1 natt (4-12 år)

Barn är alltid välkomna hos oss och vi gör vårt bästa för att både små och stora ska få en vistelse utöver de vanliga. Välkomstfika, barnmeny i skärgårdsrestaurangen, tillgång till bastu & utomhusjacuzzi och fri tillgång till vårt pyssel och filmrum ingår i vårt barnpaket. Boende tillkommer

300 kr/person
(Juni-Augusti)
Lilla Furusundpaketet
1 natt

Välkommen till skärgården! I vårt minsta paket kan du luta dig tillbaka och bara njuta av lugnet och själv bestämma var, när och hur du spenderar din dag. Välkomstfika och trerättersmiddag ingår i paketet och du bestämmer själv vilka tider du önskar få detta serverat. Boende tillkommer.

695 kr/person
Barnpaket 200 kr
Seniorpaket
1 natt

Kom och njut av ett historiskt Furusund! I paketet ingår: Välkomstfika, en promenadkarta med en trevlig historisk vandring i Furusund och på kvällen en 2-rättersmiddag i vår vackra matsal. Giltigt endast vid incheckning onsdag, torsdag och fredagar under 2021. Boende tillkommer.

500 kr/person
Romantikmys
Tillägg

En halvflaska bubbel på rummet vid ankomst samt en romantisk bukett blommor i säsongens färger.

495 kr
Julbordspaket med övernattning!
1 natt

Strunta i julstöket för ett dygn och skäm bort dig själv. Kom till Furusund och njut av ett traditionellt julbord gjort från grunden. Värdshuset är jul pyntat och traditionsenliga julsånger kommer från högtalaren. Vi garanterar att julkänslan kommer att infinna sig.
Följande ingår: Bastu och jacuzzi• Glögg och tilltugg • Julbord

Pris ons-fre + sön: 950 kr + boende
Pris lö: 1095 kr + boende
Worcation

Kombinera nytta med nöje på värdshuset! Checka in onsdag eller torsdag kl 13.00 och jobba från rummet eller någon annan härlig plats hos oss. Varför inte från terrassen? Fikabricka, trerätters middag och tidig incheckning ingår!

795 kr/person (boende tillkommer)
Farsdagpaket
12-13 Nov

Fira far i förväg med ett besök hos oss fredag- lördag. Tillbringa eftermiddagen i vår vedeldade bastu och jacuzzi, njut sen av en god öl och lite plock framför brasan innan ni serveras en 4 rätters middag som är komponerad av säsongens bästa råvaror och tillägnad far.

Vuxen 950 kr/person (boende tillkommer)
Möhippe & svensexapaket

2 rätters middag, 2 h privat tid i vår vedelade bastu och utomhusjacuzzi. Boende tillkommer.

500kr/person
(minimum 10 personer)
Sen ut-checkning
Tillägg

Unna dig att slippa stressen att checka ut direkt efter frukost, ta en promenad njut av skärgården och stanna extra länge, utcheckning sker senast 13.

300 kr/rum
Hund på rummet
Tillägg

Hundar är välkomna att följa med och vara på rummet och vår uteservering, tyvärr inte inne i restaurangen.

250 kr/rum
Tidig in-checkning
Tillägg

Kom före alla andra och njut extra mycket av er vistelse, tillgång till rummet från 13.30

300 kr/rum
Furusunds Strandväg 2, 760 19 Furusund