Konferenslokaler i skärgårdsmiljö

Möten i skärgården

Konferenslokaler för alla typer av möten. Vi har skapat små oaser av fridfullhet. Här kan din grupp mötas ostört och få den utrustning som just ni behöver. Beroende på gruppens storlek och mål skapar vi din perfekta arbetsplats för dagen.


Eknö.

Vår minsta konferenslokal som fått sig ett ordentligt lyft, precis nere vid vattnet i Lilla Tullis, med egen terrass/brygga och toalett i anslutning till lokalen. Här konfererar ni i bästa möjliga miljö, med kryssningsfartyg som passerar precis utanför fönstret, måsarna som flyger och närhet till havet. Varför inte ta ett bad under rasten? Plats för upp till 9 personer.

Orangeriet.

Vill man konfererar ute men ändå inne är vårt orangeri det absolut bästa stället! I denna konferenslokal finns uppdragbara väggar och tak. Du väljer om det ska vara helt eller delvis öppet. Med Ålands hav precis utanför och grönytor för bensträckaren är detta en helt perfekt plats för kreativitet! Här har vi plats för upp till 40 personer.

Hyr en svit.

Är ni 5 personer eller färre, välj att hyra en av våra sviter som ni kan ha som konferensrum. Vi ser till att all nödvändig teknik och material finns tillgängligt.


Valvet

Valvet är en vacker lokal nere i vår källare och den gamla puben. Här har ni både tillgång till egen toalett, egen ingång och uteplats precis utanför dörren. Vill ni kan ni även använda lokalen som middagsrum efter avslutad konferens. En konferens helt i avskildhet. Upp till 16 personer.

Restaurangen

Är ni en större grupp? Hyr hela anläggningen och konferera i vår matsal. Här finns gott om utrymme och vi möblerar utifrån era önskemål! Vill ni kika på lite bildinspiration klicka här.

Yxlan

Här har ni utsikt mot kvarnen och de fina villorna i Furusund. Många fönster med ljusinsläpp, mörkläggningsgardiner och en klimatanläggning. Plats för upp till 30 personer.

Konferenslokaler
Back to Top