Weekendpaket

Varmt välkomna att boka något av våra weekendpaket!

Just nu extra förmånliga priser!  Kommer ni med barn? Ring oss för bästa paketlösning.

 

Valborgspaket

Välkomna ut till Furusund Värdshus för att välkomna maj! Vid ankomst bjuds ni på välkomstfika i vår lounge. Njut i vår jacuzzi eller bastuflotte under ett par timmar innan det är dags för kvällens trerätters middag. Denna serveras ca kl 18.00 för att ni i god tid ska hinna ta er upp för berget och njuta av brasa, sång och en vacker utsikt. Avsluta gärna kvällen med en drink i baren, 795 kr per pers

795 kr exkl. boende 

Vårweekend 1 natt

Möt våren i Furusund, ta en promenad i vårsolen, lyssna till fåglarna och njut av naturen. Tillgång till bastuflotte & jacuzzi samt välkomstfika och trerättersmiddag ingår.

795 kr exkl. boende 

Vårweekend 2 nätter

Möt våren i Furusund och stanna två nätter på värdshuset. Vid incheckning får ni  en Furusunds broschyr med information om destinationen men även en karta med sevärdheter att uppleva. Under vistelsen har ni tillgång till bastu & utomhusjacuzzi. Välkomstfika och en  tvårättersmiddag ingår på ankomstdagen samt en trerätters middag dag två.

1260 kr exkl. boende 

Pensionärspaketet
Är du pensionär? Kom och njut av våren på Furusund! I paketet ingår: Välkomstfika framför vår öppna brasa, en promenadkarta med en trevlig historisk vandring i Furusund och på kvällen en 2-rättersmiddag i vår vackra matsal. Giltigt endast vid incheckning fredagar i mars och april
500 kr exkl. boende

 

Lilla Furusundpaketet – året runt

Vårt “enklaste” paket. Välkommen till skärgården! Härlig välkomstfika och tvårättersmiddag ingår.

500 kr exkl. boende

 

Furusundpaket gäller juni-augusti

Vårt härliga paket under högsäsong!  Tillgång till bastuflotte & jacuzzi samt välkomstfika och trerättersmiddag ingår.

895 kr exkl. boende

Möhippepaket

Tillgängliga datum: på förfrågan via mejl.

Bo med gänget i Lilla Tullis. Plats för upp till 11 personer varav 3 i extrabädd. 2 h privat tid i bastu och jacuzzi ( kl 12 eller 20! ) , 2-rättersmiddag, boende, frukost.

995 kr inklusive boende per person

Julbordspaket

Kom ut till oss och börja julens firande i lugn och ro. Checka in på hotellet, gå vår historiska promenadslinga och värm dig sedan i vår bastu & jacuzzi precis intill vattenbrynet. Efter lite piff på rummet välkomnas du till vårt smakfulla julbord där allt är tillagat från grunden. Start 27 november.

Ons, tor, fre, sön: 895 kr exkl boende vardagar.

Lör: 1095 kr exkl. boende

Julbordspaket – barn, 4 -12 år 
Glögg, julbord, härlig frukostbuffé samt tillgång till bastu och jacuzzi.
425 kr exkl. rum
Furusunds Strandväg 2, 760 19 Furusund