Lediga tjänster

Kom och arbeta med ett härligt gäng!
Nedan tjänster finns lediga hos oss på Furusund Värdshus. För mer information om oss och vår verksamhet klicka gärna runt dig på hemsidan.

Skicka din ansökan till: info@furusundvardshus.se
Vi ser framemot att höra från dig! / Malin och David

Erfaren Sous chef sökes!

Brinner du för matlagning och vill spendera tid i Stockholms skärgård? – Då ska du jobba hos oss!

En timmes bilfärd från Stockholm och Uppsala, i den norra delen av Stockholms skärgård, finner du vår fina resort. Verksamheten består av vårt välrenommerade hotell med 150 sittplatser, vårt boutiquehotell med tjugo havsnära rum och relaxavdelning samt vår stora gästhamn med tillhörande hamnkrog. Vi söker nu en ny köksmästare som gillar högt tryck, självklart har tidigare erfarenheter från liknande tjänst och vill hjälpa oss att sätta Furusund på kartan. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start i mitten på mars. Vi har även olika boendealternativ som vi kan erbjuda vid behov, alltifrån rum i kollektiv till egen havsstuga!
Receptionist

Känner du som oss att Gästfokus, Engagemang och Kvalité är det viktigaste i en verksamhet? Gillar du att ha mycket på gång, jobba med människor och att arbeta med telefon och dator som främsta verktyg? - Då är du kanske den vi söker!

Vi erbjuder dig en härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar snabbt din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Du behöver vara 20 år fyllda, ha erfarenhet från liknande arbete och vi tror att du som person är glad, flexibel och brinner för service. Du talar flytande svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Servitris

Nu söker vi dig som gillar att ge ovanligt bra service , är flexibel, snabb och vill jobba tillsammans med likasinnade kollegor på skärgårdens härligaste restaurang! Här är tempot ofta högt men bemanningen planerad för att du ska hinna rå om dina gäster och ge dem ett riktigt bra besök!

Vi ser att du har några års erfarenhet från liknande arbete, är över 18 år och har ett stort intresse för mat & dryck. Boende finns, Tillträde från april/ maj.
Furusunds Strandväg 2, 760 19 Furusund