Lediga tjänster

Rekrytering 2023!
Nedan tjänster finns lediga hos oss på Furusund Värdshus. För mer information om oss och vår verksamhet klicka gärna runt dig på hemsidan.

Skicka din ansökan till: info@furusundvardshus.se
Vi ser framemot att höra från dig! / Malin och David

Frukostvärd sökes!

Till sommaren 2023 behöver vi en morgonpigg person som vill jobba frukost!

Vi tror att du som söker har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare. Arbetstiden är oftast 6-11.30 och du förereder både varm och kall mat, dukar fram buffé, myser till det i restauragen med musik, ljus och tända brasor samt ser till att allt finns påfyllt under hela frukosttiden. Du är serviceinriktad, positiv och gillar att jobba både självständigt och i grupp.
Kontaktuppgifter: info@furusundvardshus.se
Hovmästare

Vi söker en serviceinriktad och erfaren hovmästare som tröttnat på Stockholms innerstad men vill jobba på en riktigt bra krog! – Kan det vara just dig vi söker?

I den norra delen av Stockholms skärgård finner du vår välrenommerade restaurang med 140 sittplatser samt vårt boutiquehotell med 16 havsnära rum och relaxavdelning. Vår verksamhet växlar inriktning beroende på årstid. Din arbetstid är förlagd både till dag och kvällstid. Fast heltidsanställning med start mars/april. Vi ger dig en trygg arbetsplats i skärgården med möjlighet till övernattning. Vill du veta mer? - Kika gärna runt på vår hemsida för att få en tydligare bild över verksamheten eller skicka oss ett mejl med din fråga. Kontaktuppgifter: info@furusundvardshus.se
Souschef/Kock sökes!

Tjänst: Souschef/kock. Anställningsform: Fast anställning. Tillträde: Från början av mars eller enligt överenskommelse. Kollektivavtal.

Vi kan mat. Vi kan service. Vi kan värdskap. Vi har ett ställe som gästerna älskar. Nu söker vi nya medarbetare.

Vill du jobba i ett nutida kök som satsar ambitiöst på maten,servicen och värdskapet?- Välkommen till oss! Vår verksamhet varieras under året och våra menyer likaså. Råvarorna tas från såväl små som stora producenter med strävan att alltid hitta en hållbar, kvalitativ och intressant produkt. Vårt kök är rymligt, nytt och öppet. Du tycker om att jobba både självständigt och i grupp, har en positiv inställning och kanske inte älskar stress, men kan ändå hantera den. Du gillar att vår verksamhet växlar inriktning beroende på årstid. Boende finns. Om du är intresserad av tjänsten, kika gärna runt på vår hemsida för att få en bild av vår verksamhet. Skicka din ansökan till: info@furusundvardshus.se
Servitris

Nu söker vi dig som gillar att ge ovanligt bra service , är flexibel, snabb och vill jobba tillsammans med likasinnade kollegor på skärgårdens härligaste restaurang! Här är tempot ofta högt men bemanningen planerad för att du ska hinna rå om dina gäster och ge dem ett riktigt bra besök!

Vi ser att du har några års erfarenhet från liknande arbete, är över 18 år och har ett stort intresse för mat & dryck. Boende finns, Tillträde från april/ maj.
Barchef med serveringsvana och glimten i ögat!

Nu söker vi en barchef till denna säsong. Du ser till att baren håller ett brett och kvalitativt utbud och att våra gäster får bäst tänkbara service. Det är dig de träffar först när de kliver in hos oss! Denna tjänst går att kombinera med servitör samt hovmästare. Deltid/ heltid. Start mars eller enligt överenskommelse. Minst 2 års erfarenhet från bar och servering. Kollektivavtal. Boende finns. Maila info@furusundvardshus.se
Back to Top