Konferens

Möten i skärgården

Mitt i Roslagens hjärta ligger Furusund värdshus och konferensanläggning. Blott ett stenkast från sundet och med hänförande utsikt längs farleden och bort mot Ålands hav kan du konferera, njuta av naturen och underbar mat & dryck. Här är det enkelt att fokusera. I lugn och ro, med havet utanför fönstret, finns tid att mötas, vara kreativ och låta inspirationen flöda. Under vintern 2018 renoverades vårt hotell och vi kan nu stoltsera som fyrstjärniga. Missa inte våra erbjudanden!

Konferenserbjudande på Furusund hösten 2019 .

Erbjudande till konferensgrupper med ankomstdag mellan 1/9–20/11–2019 Boka helpension och bo i dubbelrum på vårt hotell för 1973 kr / person så bjuder vi på 2 h i vår bastu & jacuzzi ! fmfika, lunch,emfika,3 rätters middag samt frukost ingår.

1973 kr / person

Att boka sin konferens hos oss ska var enkelt. Vi vet att kalendern lätt blir överfull och därför försöker vi att underlätta för er genom att boka från dörr till dörr. Önskar ni ta er med buss eller båt till oss arrangerar vi gärna detta och ser till att ni blir hämtade där ni önskar i rätt tid. Möten på Furusund ska vara inspirerande och givande men också fulla av njutning för kropp och själ. En balans mellan arbete och vila helt enkelt.

Furusunds Strandväg 2, 760 19 Furusund