Konferens

Möten i skärgården

Mitt i Roslagens hjärta ligger Furusund värdshus och konferensanläggning. Vi kan ta emot grupper upp till 70 personer för konferens. Blott ett stenkast från sundet och med hänförande utsikt längs farleden och bort mot Ålands hav kan du konferera, njuta av naturen och underbar mat & dryck. Här är det enkelt att fokusera. I lugn och ro, med havet utanför fönstret, finns tid att mötas, vara kreativ och låta inspirationen flöda. Under vintern 2019 renoverades vårt hotell och vi kan nu stoltsera oss som fyrstjärniga. Missa inte våra erbjudanden!

Konferenserbjudande på Furusund våren 2020 .

Boka din konferens med ankomst mellan 1/3 och 30/4 så bjuder vi på lokalen !

12-70 personer Kaffe med smörgås vid ankomst, lunch inklusive bröd,måltidsdryck kaffe/the och liten kaka, eftermiddagsfika med kakbuffé ,frukt och smoothie, 3 rätters middag, frukost samt boende på hotellet.

1973 kr /p i dubbelrum

2315 kr/p i enkelrum

Vill ni lyxa till det lite extra ? -Boka vårt gourmetpaket!

Helpension upp till 12 personer : Kaffe med smörgås vid ankomst, lunch inklusive bröd,måltidsdryck kaffe/the och liten kaka, eftermiddagsfika med kakbuffé ,frukt och smoothie, 3 rätters middag, frukost samt boende i enkelrum med tofflor och morgonrock på rummet,

27780 kr .

Vi bjuder på lokalen !

Att boka sin konferens hos oss ska var enkelt. Vi vet att kalendern lätt blir full och därför försöker vi att underlätta för er genom att boka från dörr till dörr. Önskar ni ta er med buss eller båt till oss arrangerar vi gärna detta och ser till att ni blir hämtade där ni önskar i rätt tid. Möten på Furusund ska vara inspirerande och givande men också fulla av njutning för kropp och själ. En balans mellan arbete och vila helt enkelt.

Furusunds Strandväg 2, 760 19 Furusund