Konferens

Möts i skärgården

Mitt i Roslagens hjärta ligger Furusund värdshus och konferensanläggning. Blott ett stenkast från sundet och med hänförande utsikt längs farleden och bort mot Ålands hav kan du konferera, njuta av naturen och underbar mat & dryck. Här är det enkelt att fokusera. I lugn och ro, med havet utanför fönstret, finns tid att mötas, vara kreativ och låta inspirationen flöda. Under vintern 2018 renoverades vårt hotell och vi kan nu stoltsera som fyrstjärniga.

Hur tiden som tillbringas i konferensrummet ska läggas upp, det vet ni nog bäst själva. Vi ser till att ni har den utrustning som behövs och att kroppen kan fyllas med snabb energi när så behövs. Hos oss är ni nära naturen och vi hjälper gärna till att boka en aktivitet för att göra er konferensdag fulländad. Miljöombyte och raska promenader kan också göra att fokus bibehålls och hos oss finns många vackra platser att utforska. Kanske vill ni börja mötet nere i hamnen hamnen, njuta av kaffepausen på bryggan, fortsätta i konferenslokalen på värdshuset och avsluta med en aktivitet på grönytorna utanför. Kontakta oss så skräddarsyr vi din konferens med de aktiviteter som får just ditt möte att lyfta.

Att boka sin konferens hos oss ska var enkelt. Vi vet att kalendern lätt blir överfull och därför försöker vi att underlätta för er genom att boka från dörr till dörr. Önskar ni ta er med buss eller båt till oss arrangerar vi gärna detta och ser till att ni blir hämtade där ni önskar i rätt tid. Möten på Furusund ska vara inspirerande och givande men också fulla av njutning för kropp och själ. En balans mellan arbete och vila helt enkelt.
Furusunds Strandväg 2, 760 19 Furusund