Höst

Höst på Furusund!

Hösten är en härlig årstid i skärgården. Luften blir friskare, färgerna starkare och det lägger sig ett lugn över oss. Nu är tid för att mysa och ta hand om sig själv och varandra.

På värdshuset händer det massor av spännande under kommande månader.

 

18/10 samt 22/11. Mordteater på Furusund. Den 18 oktober spelas Den sista Versen, och den 22 / 11 spelas Den sista Synden. Bokas via www.roslagsteatern.se

Upplev vår fängslande och underhållande mordteater! Varje säsong spelar vi nya mordmysterier. Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en god trerätters meny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna – eller förundras över de tidsenliga kostymerna. Varmt välkomna till en kväll fylld med spänning, humor och god mat!

 

Höstweekend, 20/9-20/11- Galna hösrpriser!

Boka vårt härliga höstpaket med välkomstfika, 2 h bastu & jacuzzibad, 3 rätters middag samt övernattning på vårt hotell.

Prisexempel i dubbelrum 1378 kr / person

 

Farsdagpaket:

Fira far med ett besök hos oss. Tillbringa eftermiddagen i vår vedeldade bastu och jacuzzi, njut sen av en god öl och lite plock framför brasan innan ni serveras en 3 rätters middag som är komponerad av säsongens bästa råvaror och tillägnad far.

Tid i vår utomhusjacuzzi och vedeldade bastu precis vid vattnet

Öl och charkuterier vid brasan

3 rätters farsdagmiddag

2896 kr för 2 personer i dubbelrum

 

Farsdag lunch : 295 kr för en 3 rätters lunch!

 

Vårt sagolika julbordspaket börjar serveras den  29 november…

Furusunds Strandväg 2, 760 19 Furusund